logo

- Asure

- Zembilji-cegeri

- Vazne

- Kutije

- Eko cvet

- Vez

- Tapiserija za zid

- Podmetači

- Ukrasne flaše

- Uložak za flaše

Asure

Asure se izrađuju najstarijom tehnikom-tkanjem. Za izradu asura se koriste stabljike rogoza (trske) koje se specijalno pripremaju i suše što im daje dugovečnost bez korišćenja zaštitnih materijala. Za povezivanje se koriste isključivo kanapi od prirodnog materijala što asure čini 100% ekloškim.

Asure danas nalaze primenu u najrazličitije svrhe. Može poslužiti kao ležaljka za plažu, kao zaštita od sunca, dekoracija za baštu ili ugostiteljski objekat, kao pregradni zid u vašem dvorištu, zaštita od pogleda....

Možda najpoznatiju upotrebu danas imaju u zaštiti od geopatogenog zračenja odnosno zračenja podzemnih voda. Zračenje podzemnih voda je jedno od najopsnijih zračenja po čovekovo zdravlje. Davno je otkriveno da trska odnosno asure od trske štite od ovakvih zračenja a više o tome potražite na strani zaštita od zračenja.

Asure se izrađuju u standardnim dimezijama 1x2m i 1.6x2m a mogu izrađivati u različitim dimenzijama shodno zahtevima klijenata. Maksimalna širina može biti 2m dok dužina može biti neograničena.

Asura
asura
asura
asura
asura
asura
asura

Cenovnik:

- 1x2m - 12 eura/kom

- 1.6x2m - 19 eura/kom

Za ostale dimenzije po narudžbini - 6 eura/m2

Plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Prijatelji sajta: